בעיות גב וכתפיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2014 | 20:59 | מאת: אוראל

הרבה זמן סובל מבעיות גב ומבנה עמוד שדרה נתחיל מיזה שהכתפיים שלי ממש שמוטות בקטע שיש קנאקים שאני מזיז אותם אחורה כאילו שהם זזו מהמקום,גב תחתון שנכנס פנימה הכוונה שהישבן יוצא החוצה,מבנה גב עליון קמור סובל מכאבים יומיומיים ובכלל מיציבה לקויה,לאן אני אמור לפנות לשיפור כל מבנה עמוד השדרה צורך טיפול אינטנסיבי

פיזיותרפיסט/ית מומחה שיקחאותך כפרויקט ויחזק את השרירים המייצבים ומשפרים היציבה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה