כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/12/2014 | 00:04 | מאת: עמיקם

זה מספר חודשים יש לי כאבים בכתפיים , בעיקר בימין ובעיקר בתנועה . יש הגבלה בתנועה והפיזיותרפיסט שנשלחתי אליו לפני חודשיים סבור שזה כתף קפואה . לאחרונה גם עברתי הדמיה רנטגן בכתפיים וגם אולטרא סאונד ללא ממצא פתולוגי . לצערי אין שום שיפור בפיזיותרפיה וגם שחיה (חזה ) רבע שעה ,פעמיים בשבוע לא הועילה ( קשה לי לשחות בגלל הכאב וההגבלה בתנועה ) . אני לא יודע אם יש לזה קשר , אבל לפני כשנה כשעברתי אם אר איי בצוואר , ראו בלט דיסק במספר חוליות . האורטופד החליט על זריקה חד פעמית בצוואר במרפאת כאב . מה דעתך ?

הכי נכון - לברר סיבת הכאב על סמך בדיקה הוגפנית והליעזר בממצאי הדימות העדכני הייתי בודק אותףך ומבצע דימות עדכני ולפי זה מחליט התיאור יכול לנבוע גם מבעיה בצוואר אך לא הייתי מבצע הזרקה לפני שאני ממקםפ בדיוק מקור כאב ברור בצואר שיכול להסביר את הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה