תוצאות בדיקה טומוגרפית ממוחשבת לע"ש מותני .

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/12/2014 | 17:25 | מאת: מאיר

שלום להלן תוצאות הבדיקה: בגובה L5 - L4 מבנה גרמי תקין של תעלת השידרה והפורמינות . אנולוס שטוח עם מגע בשק התקאלי. בגובה S1 - L5 מבנה גרמי תקין רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות . אין עדות לבלט דיסק אי גרמי קטן בחלק האחורי של הכסל משמאל בקוטר 14 מ"מ. מזה זמן רב אני סובל מכאבים בגב. האם זוהי הסיבה לכאבים? התוכל בבקשה להסביר לי מה פירוש אנולוס שטוח עם מגע בשק התאקלי? תודה רבה.

עדות לתהליך שחיקה קל בדיסק - לא בהכרח הגורם לכאב - יש הרבה אנשדים עם בעיה זו ואין להם כאב כדי לדעת מה סבת הכאב חיוני לעשות קורלצי הבין תיאור הכאב וממצאי הבדיקה הגופנית לממצאי הדימות לא ניתן לתת תשובה חד משמעית רק על סמך המידע שמסרת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה