כרית ויסקו ג''ל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/12/2014 | 09:37 | מאת: מירי

שלום, רציתי לשאול שאלה בנוגע לכרית שינה- כמה באמת חשוב לישון על כרית איכותית וטובה? כמה זה יכול לשפר את השינה ולמנוע בעיות/כאבי גב וצוואר? אני מעונינת לקנות כרית ג'ל של ויסקו ותוהה אם יש קשר בין הדברים כי הכרית יחסית יקרה וחבל לזרוק כסף על גימיק. אגב- האם בכלל רצוי לישון בלי כרית בכלל? תודה מראש על התשובה

כעקרון הכרית צריכה לתת תמיכה לקשת הטבעית של עמוד השדרה הצווארית בלי לגרום לכיפוף יתר כלומר כרית מעד גדולה בודאי לא מומלצת אשר לתוכן הכרית - ומדת הרכות - זהעניין די אישי של נוחות והעדפות וסיקוגל הוא טוב אבל ממש לא הכרחי מבחינה בריאותית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה