כאבי גב במשך שנים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/12/2014 | 21:27 | מאת: ארז

שלום רב, במהלך משחק כדורסל לפני 4 שנים החלו כאבי גב עזים שמאז לא עברו. התייעצתי ונבדקתי ע"י כירופרקט (7 טיפולים) ללא הואיל. לאחר מכן, אורטופד עשה לי מיפוי עצמות. אולם הבדיקה לא העלתה דבר. הוא התחיל בטיפול של ארקוקסיה (לא התמדתי בשל הצרבות). האורטופד טען שלא תמיד רואים דלקת ולכן קיבלתי גם טיפול בסטרואידים. שלושה חודשים אחרי הזריקה שהביאה לשיפור מסוים, חזרו הכאבים. עברתי גם טיפול פיזיוטרפיה עם גלי קול ופולסים חשמליים ועיסוי - שוב חזרו הכאבים. אני אובד עצות - האם יש אבחון/טיפול שיכול לפתור את הכאבים? האם מדובר בפריצת דיסק? אודה לתשובתכם, ארז

נשמע לפי תיאורף שעשית כמעט הכל חוץ ממה שחשוב - להגיע למומחה עמוד שדרה ולעבור בירור מלא ומתאים למצב ולא בדיקות וטיפולים בלתי רלוונטיים מציע לך להגיע למומחה ולבצע Cא /MRI לפי ממצאי הבדיקה ולהתקדם באיבחון - טיפול קובעים אחרי שיש אבחנה ולא מתחילם מכל מיני טיפולים בלי לדעת מה הבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה