חוות דעת בנוגע לרשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/12/2014 | 16:28 | מאת: פאני

האם אתה בתור רופא מומחה באורטופדיה וגם מנתח ע"ש , האם אתה תהייה מוכן לכתוב חוות דעת על רשלנות בניתוח ע"ש מותני שבוצע בבית חולים ציבורי ע"י שני נוירוכירורגים - אני נותרתי עם שיתוק חלקי ברגל ימין ועם דרופ פוט ברגל שמאל . אין שינוי במצבי בחודשים האחרונים ואני יותר משנה אחרי הניתוח . לפני הניתוח הלכתי היטב , אם כי הייתה חולשה ברגל אחת עם כאבי גב המוקרנים לרגלים .

איני עוסק בנושא רשלנות רפואית כלל. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה