דרופ פוט

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2014 | 03:25 | מאת: אריק

יש לי דרופ פוט ברגל אחת כתוצאה משורשי עצב שנפגעו במהלך ניתוח עמוד שדרה . האם אני נחשב נכה ? אני אחרי פיזיוטרפיה ושיקום שנמשכו כשנה ונותרתי עם הדלדלות רבה של שריר בחלק הקדמי של השוק וכאמור כף הרגל שמוטה עמעט 100 אחוז ונעזר באופן קבוע בסד afo. האם יש עדיין סיכוי לשיפור ? האם שחייה יכולה להועיל ? האם זה אחד הסיכונים של ניתוח בעמוד שדרה גבי ? ד.א טנס מוטורי לא הועיל.

זה בהחלט אחד הסיכונים - אמנם נדיר מאד אך כפי שנוכחת - לא בלתי אפשרי נראה שהטיפולים כעת חשובים לחיזוק באופן כללי אבל לא ישנו את מצב החושלה ברגל זה בהחלט מצב שיכול להקנות לך נכותמסוימת בביטוח לאומי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה