כאבים לאחר שינה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/12/2014 | 23:09 | מאת: יוני

שלום יש לי כאבים חזקים בגב אמצע ועליון לאחר 5 שעות שינה (אני לא מצליח לגעת בכאב מבחוץ). לאחר שקם מהמיטהלאחר איזה חצי שעה ומקלחת חמה הכאב עובר כמעט לגמרי. בבוקר כשאני עוד במיטה ורוצה להסתובב ממש ממש כואב לי. הייתי אצל ראומטולוג שלא חושב שמדובר בדלקת הבנתי שזה כנראה בלט דיסק והספורט כנראה יעזור. השאלות שלי הן: 1. איזה סוג של ספורט לעשות? 2. האם ריצה טובה לזה. 3. תוך כמה זמן זה אמור להקל עלי. תודה!

1. סיבולת לב ריאה וחיזוק שרירי הגב והבטן 2.כן 3. מספר שבועות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה