כאב גב חזק במעבר לשכיבה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/12/2014 | 21:33 | מאת: מיכל

שלום.אני סובלת מכאבי גב בעיקר בצד ימין באזור הראות מאחורה.כאילו נתפס משהו בתוך הגוף.שילשום גב כאב בצואר אבל היום פחות.מה שכן החמיר היום זה במעבר מעמידה לשכיבה-כאב חזק מאוד שמופחת בהדרגה.כשאני עומדת ורוצה לקחת נשימה עמוקה גם כואב מאוד.במה מדובר? דלקת? האם צריך לעשות צילום? מה יכולה להיות הבעיה?(כשאני שוכבת ולא זזה לא כואב.)

יתכן מספר רב של בעיות בריאות בקרום הריאה באברי החזה והבטן וגם בעמוד השדרה אם עדין מפריע ולא חלף - מציע להגיע ראשית לרופא משפחה להערכה ראשונית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה