כאבי גב בשינה לאחר מספר שעות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/12/2014 | 12:10 | מאת: vhkv

יש לי כאבי גב לאחר מספר שעות שינה, כאבים בשכמות , במרכז הגב ובצדדים. הכאבים לא מאפשרים לי המשך שכיבה. לאחר קימה והפעלת הגוף בפעילות רגילה להתארגנות להמשך היום הכאבים חולפים. יש לי בלט בעורף ובעבר פריצת דיסק בזנב עמוד השדרה. החשש שלי שהמזרון הוא בעייתי, יש לי אותו בין 11 ל15 שנה. איזה מזרון מומלץ? לטקס? באיזו רמת קשיחות?

זה לא בהכרח קשור למזרון - זה ביטוי די שכיח למחלת דיסק ניוונית הגרומת לבצקת בדיסק בשכגיבה - ולכאב גב ש"זורק:" מהמטה ולא מאפשר לישון פעילות גופנית יכולה לשפר - ואם ןלא - כדיא להגיע ליעוץ מסודר ולברר מה בדיוק הממצאים בעמוד השדרה שלך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

18/12/2014 | 20:10 | מאת: יוני

אהלן יש לי בדיוק את אותה הבעיה. זה ממש כאבים חזקים. מצאתי בפורום באינטרנט פתרון שלי העביר את זה לגמרי. זה Wedge pillow (תראה בגוגל). בגלל שלא מצאתי את זה בארץ, כל לילה אני בונה את זה לעצמי עם 3 כריות.. החשוב הוא שהחלק העליון של הכתפיים שלך יהיה מוגבה קצת... נסה את זה תגיד אם זה עבד.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה