כאב גב אחרי שינה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/12/2014 | 09:47 | מאת: פלוני

שלום ! אני מתעורר בערך ב5 בבוקר עם כאב באמצע הגב (בשרירים הצמודים לעמוד השדרה). הכאב מעיר אותי כשאני ישן. ברגע שאני קם, עושה כמה תנועות הכאב עובר כמעט לגמרי ואחרי איזה שעה אין לי כאבים. אם אני מותח את הגב בזה שאני מתכופף קדימה עם רגליים ישרות זה מקל על הכאב.אין לי ספק שמה שכואב לי זה 2 השרירים האלה כי כשאני לוחץ עליהם כשכואבים זה מקל עלי. האם זה נשמע כמו בעיה רצינית ? ממה נובעת הבעיה ? האם זו בעיה נפוצה? התחילתי לעשות פעילות גופנית האם זה אמור לעזור. אם כן תוך כמה זמן? תודה רבה!

לרוב לא בעיה מדאיגה ודי שיכחלה הנובעת מבלט דיסק מתני לרוב מגיב היטב לטפול על ידי פעילות גופנית סדירה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה