רופא מומחה פרטי לעומת רופא מומחה של קופת חולים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/12/2014 | 01:06 | מאת: פאני

האם יש הבדל בחוות דעת שיכתוב לי רופא מומחה פרטי בתשלום לעומת רופא של קופת חולים ? החוות דעת מיועדת לגבי נכותי עקב ניתוח להסרת גידול מעמוד השדרה ואני מעוניין להשתמש בה בוועדה רפואית של ביטוח לאומי וקרן הפנסיה ואף לשקול תביעת המנתח במידה ויש קייס.

לא ידוע לי שחוות דעת משפטית הוא שירות הניתן בקופת חולים לכל היותר תקבל שם סיכום רפאוי של מצבך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה