כאב במותן השמאלי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/11/2014 | 10:07 | מאת: יהוודה מ.

בהמשך להודעה ששלחתי הבוקר: לפני עשרה ימים עברתי בבי"ח "שיבא" בדיקת אקו דופלר (במסגרת מעקב שסתום מיטראלי דולף). הבדיקה נערכה בשכיבה על צד שמאל וכבר בקימה מהבדיקה הופיעו הכאבים שמאז כמעט ולא מרפים, להוציא הפוגה לזמן קצר.

עם תוספת כמו שמסרת כעת - יתכן שמודבר על שבר או סדק בצלע - אותו ניתן לרואת לרוב רק במיפוי עצם (צילום לעתים קרובות לא מראה את השבר - אם זה המצב - צריך משככי כאב עד שהכאב החד יחלוף - אין טיפול אחר אבל חשוב לאבחן אם אכן זה מקור הבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה