MRI לילד בן 16

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/11/2014 | 14:38 | מאת: סטלה

MRI בן 16 סטלה27/11/14 14:35 שלום רב ... בני בן 16 ישנלו כאבי גב ולהלן תוצאות הMRI : הכל תקין פרט ל: בתוך השומן אחורי ללמינה של L4 משמאל הודגם ממצא עגול בקוטר 8 ממ בעל הארכת זמני הרפיה. ללא עדות לבצקת רקמות מסביב לתהליך. ברביזיה של CT משנת 2013 באותו אזור מודגמת הסתיידות. משמעות הממצא לא ברורה. יתכן ומדובר בממצא פוסט טראומתי אך הממצא קטן מדי לאיפיון

קשה לדעת בלי לראות אבל זה נשמע כהסתידות בתוך תעלת השדרה שיכולה להית משנית לדימום בעבר או אפילו גידול שפיר שהפסיק לגדול והסתייד לא נשמע לי מדאיג אבל בכל זאת לאור אי הבהירות ולאור הכאב שסבתו לא ברורה - מציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה