בלטי דיסק במראיי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/11/2014 | 15:15 | מאת: יוגב

יש לי כאבי צוואר וכתף ולפני שנה עברתי mri צווארי שהדגים בלטי דיסק בחלק מהחוליות . עדיין כאבים והאורטופד ביקש שאעבור שוב mri צווארי ומכבי לא אישר . מה ניתן לעשות בנדון ?

הם צריכים לנמק את הסירוב - לא קביל סירוב סתמי בלי הסבר לאחר שינמקו - שהאורתופד שלך יוציא להם מכתב עם התייחסות והסבר מדוע בכל זאתה - MRI נדרש - אם אכן כך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה