גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/11/2014 | 12:49 | מאת: דביר

מה זה אומר קיפוזיס לורודיזס של כ 50 מעלות עם WEDGING של שתי חוליות l1 d12

קיפוזים הוא הקימור הטבעי של הגב העליון קדימה והלורדוזיס - ההקשתה הטבעית שלו לאחור בעמוד השדרה המתני התחתון WEDGINע - זו יצירת חוליות כמו טריז עם נטייה זוויתית לא תקינה - אצלך בחוליות המעבר בין עמוד השדרה הגבי והמתני L1-T12 זה יכול להיות ביטוי לפגם מולד במבנה החוליה או תהליך שחיקה שלה או תולדת חבלה למשל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה