כאבים בגב עליון צד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/11/2014 | 12:02 | מאת: איילת

לפני שבועיים התחילו לי כאבים בגב עליון צד שמאל וזה עבר אחרי יומיים .משלשום הכאבים חזרו קשה לי להתרומם מהמיטה .הכאבים יותר חזקים שאני שוכבת .אני בת 44 מעשנת בריאה בדרך כלל .האם זה קשור ללב ? ללכת לרופא או לחכות שזה יעבור לבד?

בהחלט ללכת לרופא המשפחה לודא ראשית של א מדובר בבעיה לבבית או ריאתית אחכ אפשר לבדוק בכיווני עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה