צילום מומנים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/11/2014 | 12:15 | מאת: מור

לאחר צילום ע"ש מותני קבלתי את הממצאים הבאים: אוסטאופניה. יישור הלורדוזיס פיזיולוגית. שינויים ספונדילוארטרוטיים ללא עדות לתמט. ליסטזיס קידמית של L5/ אשמח להסבר במה מדובר

אוסטיאופניה - רקמת עצם מדולדלת, ספונדילוןיסטזיס - גלישה של החוליה - עדות לאי יצביות בין החוליות בעמוד השדרה יישור הלורדוזיס - שדינוי במנח לרוב משני לתהליכי השחיקה השונים שינויים ספונדילוארתרוטיים -= שינויים שחיקתיים עקב תהליכי הזדקנות ובלאי לא להתרגש לא מסוכן ואם כואב - יש פתרונות שונים ומגוונים מציע להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה