פענוח בדיקת mri תעלה ועמוד שדרה גבי ומתני

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/11/2014 | 18:11 | מאת: נעמי

היי דר נחשון רנד עברתי תאונה בה נכנס בי רכב מאחור, מאז עברו כמה חודשים ולאחר מספר סדרות של פיזוטרפיה אני עדיין סובלת מכאבים בלתי נסבלים בגב נשלחתי לבדיקת mri ואלו הם הממצאים שקיבלתי אין רואים לחץ על החוט או הפרעה למרקמו אין רואים הצרות ניכרת של השק או של נקבים שינויים דיסקוגניים מעטים בלבד במקצת המרווחים ללא אפקט קומפרסיבי ניכר אין רואים בקעים דיסקליים מספר המנגיומות במרקם הגרמי אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי אשמח לדעת מה הממצאים הללו אומרים תודה וערב טוב

בגדול - שהכל תקין ואין שום ממצא משמועתי המסביר את הכאב את כנראה נכנסת להיות חלק מהסטטיסטיקה של נפגעי תאונות דרכים הסובלים מכאב צוואר מתמשך למרות כל הבדיקות התקינות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה