כאב גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/11/2014 | 09:33 | מאת: יוני

שלום רב, התחילה אצלי בעיה מוזרה... אחרי שאני ישן הרבה (מעל 8 שעות) אני מתעורר עם כאב באמצע הגב בצדדים של עמוד השדרה (נראה לי בשריר). לפעמים הכאב מעיר אותי כשאני ישן על הבטן (נראה לי שהתנוחה הזאת היא שמתחילה את הכאב). אני אז מחליף תנוחה לצד או לגב ואז הכאב פוחת מאוד עד נעלם, ברגע שאני קם, הכאב עובר ואין לי כאבים במשך היום. אם אני מותח את הגב בזה שאני מתכופף קדים עם רגליים ישרות זה מאוד מקל על הכאב. האם זה נשמע כמו בעיה רצינית ? ממה נובעת הבעיה ? האם זו בעיה נפוצה? תודה רבה!

בעיה די מוכרת שלרוב קשורה לתהליכי ניוון ושחיקה בדיסק מתני לרוב פעילות גופנית סדירה תפחית בהרבה את התסמינים אם לא מסתדר - כדאי לפנות לבירור מתאים על ידי מומחה עמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

05/12/2014 | 10:30 | מאת: יוני

חשוב לציין שזה קורה לי כל לילה והכאבים הם באמצע הגב, בשרירים משני צדדי עמוד השדרה. זה פשוט מרגיש כמו שרירים מאוד תפוסים.. כשאני קם והולך קצת ואחרי מקלחת חמה זה ממש נרגע. זה יכול להיות מהמזרן?? התחלתי לרוץ. תוך כמה זמן זה אמור להשתפר? תודה, יוני

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה