כאבים באגן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/11/2014 | 20:44 | מאת: מוטי

שלום רב, בן 52 סובל מספחת ודלקת מפרקים ספחתית,בשל כאבים באגן והגבלה בתנועות בעיקר של ירך ימין ביצעתי צילום רנטגן,תשובת המפענח '' דפורמציה קלה של ראש הירך והצרות מרווח במפרק הירך הימני. רושם של סגירה חלקית במפרק si ימני.'' מה משמעות הנ''ל ומה מומלץ בהמשך טיפול הדמייה תרופתי וכו' בברכה.

שיש מעורבות של כל אלו במחלה ואם יש שינוי בהם יתכן שטיפול תרופתי כבר לא יהיה כל כך יעיל ויהיה צורך בעתיד אולי בטיפול ניתוחי -ע דין כדאי להועץ בראומטולוג לגבי טיפול תרוןפתי שיעצור מעורבות המפרקים במחלה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה