תוצאות mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/11/2014 | 08:24 | מאת: רונית

לפני שבוע ביצעתי MRI של עמוד שדרה מותני. (עש מותני) להלן התוצאות: L2-L3 הצרות הרצסים והתעבות הפסטים L3-L4 בלט דיסק מרכזי דיפוזי עם היצרות הרצסים והתעבות הפסטים L4-L5 בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק, עם היצרות הרצסים והתעבות הפסטים והתעבות ליגמנטום פלאבום L5-S1 בלט דיסק מרכזי עם היצרות הרצסים והתעבות הפסטים התרשמות: בליטות דיסק המצוינות לעיל עם שינויים ניווניים, עם יישור הלורדוזיס המותני. אשמח לשמוע במילים פשוטות יותר מה זה אומר

מדובר על שינויים שחיקתיים ניווניים שונים אל מסוכגנים ודי רגילים בעמוד השדרה שהם כשלעצמם לא בהכרח מהווים מקור לכאב והכרחי לעשות קרולציה בין התלונות וממצאי הבדיקה לממאצי הדימות האלו ד" רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה