עצב הפמורלי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/11/2014 | 22:45 | מאת: סאמי עקיבה

שלום דר" האם צילום MRI של האגן יכול לאבחן תקינות האנטומית (אם עצב זה לחוץ או מגורה) של עצב הפמורלי בעברו באגן אל היירך...? אם לא איזה בדיקת דימות כן יכולה לאבחן עצב זה...? תודה מראש לתשובה.

זה אפשרי לפעמים - לא באופן שגרתי ולעתים מצריך מאמץ וחיתוכים מיוחדים של מבצע הבדיקה - וככל לא תמיד ניתן להדגמה איני מכיר בדיקה שיכולה בודאות להדגים את העצם לאורכומלבד MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה