מה עליי לעשות?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/11/2014 | 14:26 | מאת: מיכל

שלום, בת 26 ותוך כדי שיעול הרגשתי שנתפס לי הגב. אני כבר למעלה מחמישה ימים ככה עם כאבי גב תחתונים. הייתה הקלה לכמה שעות אך זה חזר. עכשיו גם כשאני נושמת עמוק אני מרגישה כאבים בגב התחתון. קשה לי לעמוד ישר ולעיתים גם בישיבה לאחר זמן מה מרגישה כאבים וכמו זיצים כאלו. אין לי כאבים בשום מקום אחר. הייתי אצל הרופא, ונאמר לי כי זה שריר תפוס. ושאני יכולה לקחת אוטודוקל /אטופן אבל שלא חייב וזה פשוט יעבור עם הזמן ולשכב בבית. אני שוכבת כל הזמן, מורחת משחת טייגר, שמה בקבוק מים חמים. האם אתה חושב שיש עוד משהו שצריך לעשות או שזה עם הזמן יעבור?

מתנצל על העכוב במענה - אם עדין לא עבר - כדאי לבצע בירור לשלול בעיה בדיסק בעמוד השדרה הגבי ו/או המתני ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה