שאלות לגבי פענוח סיטי לא ברור

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/11/2014 | 11:40 | מאת: דליה

בצילום סיטי שנערך נמצא נגעים ליטים בגופי חוליות T12 ו T3 ורושם לנגע ליטי פתלוגי בראש הפמור. לציין עוד מספר מוקדים היפודנסים בעמוד שדרה גבי אשר קרוב לוודאי מייצגים המנגיומות. מודה מראש על תשובתך, כדי להסיר דאגה מלבי.

נגע ליטי הוא נגע הכרוף בהרס או ספיגת העצם סביבו מובן מאליו שזה עלול להיות ביטוי לגידול ואף גידול ממאיר אך לא תמיד ואפילו לא ברור ב הפעמים לפי התיאור - מדוןבר בהמנגיומה - כלומר איזור ריבוי כלי דם בעצם שאינו גידולי אוינו מדאיג אבל כמובן שאיני יכול הלסיר דאגה לגמרי בלי לראות הצילומים ולבדוק אותך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה