למי לפנות להתייעצות Atlanto-axial subluxation

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/11/2014 | 18:12 | מאת: רות

שלום רב, בצילום רנטגן יש חשד ל Atlanto-axial subluxation . הופניתי ל MRI וקבלתי תור לסוף החודש. בינתיים אני רוצה להתייעץ עם רופא מומחה ואיני יודעת תחת איזו התמחות לחפש את הרופא: אורתופדיה? נוירוכירורגיה? או התמחות אחרת. אשמח כמובן גם לקבל המלצה ספציפית על רופא מסוים. תודה

מומחה עמוד שדרה (לא משנה אם אורתופד או נוירוכירורג אבל חשוב שמומחיותו המרכזית תהיה עמוד שדרה) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

05/11/2014 | 22:07 | מאת: רות

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה