סיאטיקה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/11/2014 | 10:53 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 36 וסובלת מכאב ברגל ימין כבר חודשיים בלתי נסבל. עשיתי CT ויצא שבL3-L4 וגם בL4-L5 יש בלט דיסק דיפוזי קל נושק לשק הטקאלי.טופלתי הכדורים אנטי דלקתיים (אטופן וארקקסיה) ו5 זריקות ולטרן וכלום לא עוזר. האם יש לך איזשהן הצעות נוספות בשבילי? אני כבר עובדת עיצות ויש לי 2 ילדים צעירים שסובלים מהמצב שלי כי הכאב ונרג קצת רק בשכיבה אנכית.

מהמידע שהעברת לא ניתן לזהות מקור ברור לכאב - חשוב לבדוק אותך ולהתרשם בבדיקה אם הכאב מהגב מהירך או מקור אחר וכן לראות בעינים את ה - CT וממצאיו ואם יש צורך בבירור נוסף למשל EMG אם את רוצה את מוזמנת לתאם פגישת יעוץ להמשך הבירור במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

16/11/2014 | 00:46 | מאת: שלומי

שלום, לאחר הרמת משקל כבד במקום עבודה, יש לי אותם כאבים ולאחר CT יש לי אותו אבחון כמו אצלך, טופלתי בפיזיותרפיה,גלים קצרים,טווינא,זריקת וולטרן,אטופן וארקוקסיה כלום לא עזר,רגל ימין משתתקת לי והרגשת נימול וכאבים עזים וקשה להתכופף ורק בשכיבה הכאב נרגע, אני מטופל בכדורים נגד כאבים, פרקוסט-5 +אוקסיקונטין 10+ סימבאלתה 60 מ"ג ועדיין יש כאב בגב תחתון שמקרין לרגל ימין הישבן והירך כואבים מאוד, מה עוד ניתן לעשות בכדי לרפא את הכאב שאני סובל מימנו ??

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה