הנמכה במרווח הבין חוליתי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

02/11/2014 | 11:19 | מאת: אפי

שלום, כתוצאה מכאבי גב חזקים, בצעתי צילום . הממצאים : מבנה החוליות תקין, מבנה החוליות שמור. הנמכה קלה במרווח הבין חוליתי L5-S1. מה זה "הנמכה במרווח הבין חוליתי? מה עושים? תודה רבה !

הנמכה=איבוד גובה של הדיסק=תהליכי שחיקה בדיסק זה עוד לא אומר שהדיסק הזה הוא מקור הכאב אבל זה אפשרי כדאי לבצע פיזיותרפיה וחיזוק שרירים ואם אין הטבה אחרי זמן סביר - לבצע CT להשלמת הברור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה