כאבים בצוואר ובכתפיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/10/2014 | 17:59 | מאת: מוני

לפני יותר משנה התחילו כאבים בכתפיים ,כאבי ראש , חולשה בידיים והרגשת נימול בחלק האחורי של הראש. חשבתי שזה יחלוף , אבל זה רק החמיר .לכן נגשתי לנוירולוג ששלח אותי לבדיקה איאםג'י ולפיזיותרפיה. למרות מספר טיפולים בפיזיותרפיה ( המטפל סבור שזה מרפק קפוא ), עדיין אין שיפור .אציין שעקב אוסטאופורוזיס , אני לא יכול לקבל טיפול בקורטיזון לנגזרותיו ! נשלחתי לבזיקת EMG ובסיכום הבדיקה כתב הרופא : CONCLUSION :1. BORDERLINE IT .CTM 2. EMG OF SOME RED COLOUR MUSCLES IN THE TABLE SHOWED LATE REINNNIRVATION CHANGES , THAT MAY INDICATE A MILD RADICULOPATHY OF C5-6 ROOTS. NORMAL OTHER EMNG RESULTS תוצאות MRI של ע.ש צווארי הראו : מודגמים בלטי דיסק לא גדולים ב- c5-c6 c3-c4 c4-c5 עם לחץ קל השק , ללא לחץ על החוט . המעבר הקרניוצרביקלי תקין . חוט השדרה תקין ללא עדות לסיגנל פתולוגי או האדרה פתולוגית . אין עדות לכלי דם פתולוגים בתעלה ספימלית או עדות לפיזור משני . מודגמים שינויים ניווניים בעמוד שדרה צווארי ללא עדות לשברים , פריקות או שינויים הרסנים בחוליות הצוואריות והגביות העליונות . מה דעתך? תודה מראש

קרוב לדואי מדובר במצב המכונה DOUBLE CRUSH כלוןמר שלוב של בעיה צווארית ובעיה בשורש כף היד ופתרון יצירך כנראה טיפול בשתי הבעיות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה