אחרי ניתוח למינקטומי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/10/2014 | 11:40 | מאת: קרין

עברתי לפני שלושה ימים ניתוח למינקטומי לדיסק L4-L5 מותני שהקרין לי לרגל ימין אחרי שסבלתי מאוד כמעט שנה.. אחרי הניתוח הרגשתי הקלה אין לי כאבים ברגל יותר והפרופסור אמר שהניתוח הצליח. כרגע אני עם כאבים באזור התפר וזה כנראה נורמלי בחודש הראשון. רציתי לשאול מה אני עושה לאחר השיקום ? שחס וחלילה לא יחזור לי הפריצה.. אני לפני הפריצת דיסק עשיתי המון ספורט וכנראה זה התחיל בגלל זה. איך מתחילים לעשות כושר בהדרגה ואיזה ? והאם אני אמורה לשכוח מריצות ? תודה מראש :)

כמו שכתבת - בהדרגה ובזהירות רצוי בליווי מאמן כושר מקצועי או פיזיותרפיסט ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה