הליכה לאחר נפילה וניתוח ב-L3

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/10/2014 | 08:42 | מאת: יעל

שלום, אמא שלי בת 74, תמיד הייתה עצמאית. חולת סכרת ולחץ דם גבוה. נפלה לפני חודש וחצי שברה חוליה L3, עברה ניתוח, מילאו את החוליה והחזירו לקדמותה. לאחר הניתוח פסקו כאבים בירכיים. נכון להיום בשיקום. היא לא מצליחה בכלל לעמוד על הרגליים. הכל אצלה תקין. בזמן השכיבה היא מזיזה את הרגליים, עושה את כל התרגילים בפיזיוטרפיה, אבל לעמוד לא מצליחה בכלל. מה הסיבה ? האם זה פסיכולוגי?מה עוד אפשר לבדוק?

זה בהחלט מצריך בדיקה גופנית מדוקדקת וכן בירור אולי על ידי MRI עדכני ו - EMG מעבר לכך אין לי דרך בלי נתונים נוספים לדעת אם מדובר בבעיה נוירלוגית המצריכה התאערבות נוספת או בבעיה פסיכגולוגית או אחרת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה