בלט דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/10/2014 | 01:39 | מאת: זמיר

האם יש הבדל בין בלט דיסק צווארי לבין פריצת דיסק צווארי . מה הטיפול המקובל ? מה הטיפול המקובל לכתף קפואה והאם זה הפיך ?

בלט - שחיה של הדיסק בלי שיש בו קרע מלא לכן יש הבדל בין שני המצבים אין קשר לכתף קפואה - שהיא תגובה להיעדר תנועה בכתף מכל סיבה כולל כאב צוארי מקרין ליד אבל לא רק הטיפול תלוי בממצאי הבדיקה וחומרת ממצאי הדימות ואין אפשרות לדון ב"טיפול" באופן כללי בלי פרטי המקרה הספציפי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה