בלט דיסק T11-T12, T12-L1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/10/2014 | 23:43 | מאת: דניאל לוי

שלום רב, אני סובל מכאבי גב תחתון והקרנה לרגל מזה כשנה ולאחרונה ביצעתי MRI ובו נראה בלט דיסק 2 מ"מ בחוליות בלט דיסק T11-T12, T12-L1 לעיתים רבות נתפס לי הגב ואני מרגיש כאבים ברוב שעות היום. רציתי לדעת את דעתך האובייקטיבית לנושא. מהם דרכי הטיפול המומלצים? מהם הסיפטומים להחמרה? בנוסך קראתי כי בעיה באזור החוליות הללו משפיע על בלוטות הלינפה מה שקיים אצלי

את התסמינים תיארת בעצמך הממצאים לא מדאיגים במיוחד ולא נשמעים מאד חמורים שוה לנסות טיפול פיזיקלאי ואם לא עוזר - לפנות ליעוץ מומחה - יש טיפולים רבים נוספים אפשריים כולל צריבת דיסק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה