כאבים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/10/2014 | 14:00 | מאת: בדוי

אני בן 30. מגיל צעיר אני סובל מכאבים בגב התחתון- הכאבים באים והולכים. ברוב הפעילויות שאני עושה הגב התחתון כואב לי, כולל הליכה וישיבה. אם אני מבצע תנועה חדה אז אני מרגיש כאבים חזקים בגב התחתון. מה עלי לעשות בכדי שהכאבים יפסיקו ? תודה רבה.

בתור התחלה מציע להגיע למומחה עמוד שדה ולבצע בירור ריציני מולא כדי להבין את סיבת הכאב לפני זשמתכננים טיפולים שונים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה