גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/10/2014 | 21:41 | מאת: יגאל

שלום לך ! אני נפגעתי בעמוד השדרה מי -תאונת עבודה,הפגיעה היתה ב-L4 5 +L5 S1,עברתי שני ניתוחים למינקטומי ב אזור-L4 5 וL5 S1,ו בצילום האחרון נראה פריצת דיסק עם לחץ משמעותי , אני שואל אם יש הפשרות לבצע השתלה ב-L4 5,ו לא עוד פעם ניתוח רגיל ,כי הנזק כבר מצטבר ו אין לי רגישות ברגל ימין ל כל אורכה,אם קיים מתקן שאפשר להשתיל באזור -L4 5,כי נראה לי ש לא נשאר סחוס ב-L4 5, תודה מראש !!!!

במדה שהדיסק שחוק לגרמי יש מקום לשקול קבוע החוליעות עם מתקן שיגביה את המרווח בין החוליות במקום הדיסק השחוק ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה