גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/10/2014 | 08:32 | מאת: דני

שלום ד"ר נחשון רנד אני עשיתי צילום וקיבלתי את התוצאה הזאת האם ניתן לקבל הסבר על התוצאה. סוג בדיקה: מותני צילום ע"ש מותני (ישר + צדדי). יישור לורדוזיס פזיאולוגית. מבנה גרמי אוסטואפני של החוליות . .L5-S1, L5-4-3 הודגמה הצרות של המרווחים בין חוליותיים בגובה זיזים גרמים צדדיים וקדמיים גיל 80+ תודה מראש

שינויים ניוניים הקשורים לגיל וכן עדות לבריחת סידן שגםפ כן אופיינית לכגיל - אין אף ממצא מדאיג או חריג לגיל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה