כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/10/2014 | 12:23 | מאת: איילת

שלום. אני בת 32 ותמיד סבלתי מכאבי גב תחתון. בבדיקות לא מצאו בעיה. לפני כשנה ילדתי את בני השני בלידה רגילה עם אפידורל ומאז כאב הגב רק החריף. בימים האחרונים אני מרגישה תחושת נימול ברגל ימין. יש לציין כי הכאב אינו תמיד ומתרחש בעיקר לאחר פעילות כאשר אני יושבת

25/10/2014 | 09:11 | מאת: פיזיוטרפיסטית-אוסתיאופטית

קרוב לודאי שאין קשר לאפידורל אלא מדובר בביטוי של מחת דיסק שהתפתחה לאורך ההריון והלידה וכעת נותרה מכאיבה מצעי להגיע למומחה עמוד שדרה ולבצע בירור מתאים להבנת הבעיה ו0פתרונה האפשרי במקום לפנות לכל מיני טיפולים ניסיוניים או בגדר ניסיון וטעיה... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה