זיז גרמי אינטרה פורמינלי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/10/2014 | 13:51 | מאת: סם סיניאבסקי

אני חייל קרבי נפצעתי בההכשרה שלחו אותי לסיטי וכתוב שם "L5-S1:זיז גרמי אינטרה פורמינלי מימין הגורם להיצרות הפורמינה ולחץ על השורש הנקבי" יש לי כאבים נוראיים בגב בזמן עמידה ממושכת ,ישיבה ,הרמה וכאבי רגליים כלליים .. מה זה הזיז הזה ,עד כמה זה נורא ואיך מטפלים בזה?

לא מסוכן אך יכול להיות מקור לגירוי שורש העצב עם כאב מקרין אפשר להלקל בפיזיופריה ושאו בהזרקה במקרים קיצונים לעתים יש צורך בניתוח קטן להסרת הזיז ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה