מלאות בריצס ובפורמן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/10/2014 | 19:43 | מאת: ראמי חמדכן

שלום ד"ר, עשיתי בדיקה MRI אשר רשום שמה: ת MRI עמ"ש מלאות בריצס ובפורמן משמאל, מרכיב של דיסק חוזר ורקמת צלקת בגובה L1-2. רציתי בבקשה לדעת מה הכוונה ב- עמ"ש מלאות בריצס ובפורמן משמאל? ומה מה הכוונה בכלל כל מה שמפוענח? תודה רבה.

מדובר על איזור בו עובר שורש העצב בו יש רקמה הממלאת את המעבר ולוחצת עליו -= ככל הנראה צלקת מניוח קודם או דיסק פרוץ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה