שלום

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/10/2014 | 13:30 | מאת: בדוי

שלום ד"ר, אני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים, מקרינים לרגליים קושי בהליכה קושי בישיבה לא מתפקדת. נבדקתי בבית חולים עשיתי mri פריצות דיסק בl4l5 ו l5s1 בעיות נוירולוגיות כמו ירידה ברפלקסים חוסר תחושה וצניחת כף הרגל, רופא אחד המליץ לי שאיבת דיסק ואחר המליץ כריתת דיסק עשיתי 3 זריקות אפידורל פיזותרפיה הידרוטרפיה כירופרקטיקה כדי להימנע מניתוח כי אני רק בת 17.. מה אתה ממליץ לי בהסתמך על התמונה? http://www.siz.co.il/my.php?i=kjwnyb2motte.png

לצערי אין לא אפשרות לראות במסוף בו אני עונה את התמונות - מציע להגיע ליעוץ מסודר במרפאתי בכל מקרה כי אם יש לך חולשה בכף הרגל - מדובר במצב מאד משמעותית נערה בגילך ולא הייתי מקבל החלטה כזו בלי בדיקה גופנית ועיון מלא בכל בדיקת ה - MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה