כאבים בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/10/2014 | 16:35 | מאת: אור

שלום, בעקבות כאבים מעל חצי שנה בחוליות עמוד השדרה (באזור חוליות T10 וT11) וגם בעקבות כאבי ברכיים מעל חצי שנה נשלחתי למיפוי עצמות. תוצאות המיפוי היו כך: "אין לראות קליטות פתולוגיות של החומר לאורך ע"ש. הדגשה קלה בקליטה באזור הארטיקולרי-מדיאלי בשתי הברכיים, יכול להתאים לתהליך דלקתי ארטריטי או נזק מאמץ שחיקה. הדגשה קלה בקליטה באזור המקורב המדיאלי של כף רגל שמאל, יכול להתאים לתהליך דלקתי או נזק מאמץ." ממה שהבנתי בעמוד השדדרה לא מצאו כלום אבל הכאבים עדיין קיימים והם לא קלים. מה השלב הבא שעליי לעשות? תודה.

17/10/2014 | 20:24 | מאת: אור

שכחתי לציין שיש לי חשד לפסוריאזיס ודבר נוסף הוא שכאבי הגב בעמוד השדרה הם כואבים בעיקר בבוקר אבל גם במהלך היום.

מראה שהבעיה בברכים ולא בעמוד השדרה יתכן בעיה מקומית ויתכן סוג של דלקת פרקים שקשור לפסוריאזיס - מציע לפנות לרואמטולוג בשלב ראשון ואם מתראשם שלא מדובר בבעי הראומטית - למומחה ברכים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה