עקמת גב מותנית קמורה שמאלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/10/2014 | 14:07 | מאת: מיטל

שלום..בת 36.לפני חמש שנים התלוננתי על כאב גב ומן לחץ על הבטן אבל רק בקו הישר מעל הטבור.בזמנו מצאו שיש עקמת מותנית קמורה שמאלה עם פקטור רטוטורי.במשך הזמן ילדתי לפני 3שנים הייתי בשמירה עליתי המון במשקל מה שירד דיי מהר.אבל בכל השנים האלו זה החמיר זו תחושה שהעמוד שידרה נדחף לי לבטן בקו היר כאילו תמיד בחצי גב תחתון העמוד שידרה בגב ומהצד של הבטן בלחץ מתמיד במרכז שמאלה.משפיע על הליכה נשימה אוכל.כאילו שרירים תמיד תפוסים.מרגישה בחצי פות ובחצי פי הטבעת במרכז שמאלה כאילו תמיד משהו שם מכווץ.נימאס לי כי בזמנו אמרו שאני מדמיינת את הדברים.עכשיו שזה החמיר לא התקרבתי לרופאים כבר 4שנים.העצם בזרת יד שמאל מעל חודשיים כואבת בהתחלה התעלמתי אבל משהו קורה לי במרכז הגוף ומקרין לשמאל.אפילו במגע הכאב ממוקד במרכז שמאלה.מה עליי לעשות?

אין לי עצה טובה מלבד להגיע למומחה עמוד שדרה ולבצע בירור מלא של מצבך ולראות אם לא מדובר בהחמרקת העקומה ו/או הוצרותלחץ על שרשי עצבים ו/או חוט השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה