בליטה בעורף עמוד השדיאה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/10/2014 | 12:15 | מאת: מורן

שלום אני בת 19 וכבר כמה זמן שיש לי בליטה בעורף שאני נוגעת בבליטה אני יכולה להרגיש שאלו שני חוליות של עמוד השדרה שיותר בולטות .בעבר נגשתי לרופא ואמרו לי שזה בסדר ושיש לי גב עגול ובגלל זה הבליטה של שני החוליות .. יש לציין כי מעירים לי על עמידה לא זקופה אך גם שאני מנסה לעמוד זקוף עדין יש את הבליטה למרות היא פחות בולטת שאני מרימה קצת את הכתפיים הבליטה לא נראת לעין .. רציתי לדעת האם יכול להיות שזו גיבנת או שזה אכן מה שהרופא אמר לפני מספר שנים ? אם יש טיפול למקרה ואם יש סיכוי כי הבליטה תעלם ?

סביר שזה מבנה הגוף שלך ונגד זה אין הרבה מה לעשות אם יש שאלה של קיפוזיס - כיפוף מוגבר - כדאי להועץ לפחות פעם אחת עם מומחה עמוד שדרה על מנת לודא אם יש מקום לטיפול כלשהו (סביר שלא) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה