שאלה נוספת.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/10/2014 | 14:43 | מאת: עמיר

בלי קשר למשקלים כבדים. מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, כול אלו הם גם בסדר? הם לא יפגעו ולא יעשו כלום? אפשר לעשות אותם בראש שקט? אני מתכנן לעלות 20 קילו בערך, זה גם אמור להשפיע? או שהעלאה במשקל לא תשנה את זה

אין אתם בעיה מיוחדת ואם העליה במשקל היא של שריר - אין בזה בעיה אני מודאג מהיבט אחר של תוכניותיך - כי מבין השורות נשמע לי שאתה מתכוון להשתמש או כבר משתמש בסטרואידים אנאבוליים שהשפעתם לטווח ארוך רעה ביותר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה