האם קשר סיבתי פגיעות גב לשתן לסרוגין? חוסר חשק מינ

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/10/2014 | 15:30 | מאת: יובל

בסוף 2009 נפגעתי בתאונה. C5-6 C6-7 פריצות דיסק מרכזי לשמאל עם לחץ מתון על השק L4-5 L5-6 בקעים קטנים מרכזי ושינויים דיסקוניים. לאחרונה כאבים במפשעה, אשכים ובפרט לשמאל עם מתן שתן לסרוגין ללא ריקון מלא עם היצרות מועטה. ניבדקתי אצל אורטופד בסמוך לתאונה, בנוסף הרופא מישש אשכיי ורשם רגישות יתר. האם יש קשר בין ממצאי עמוד שדרה לאשכים ושופכה? כאמור עבר מהתאונה לא מעט זמן.

לא סביר שיש קשר בין הפגיעה בגב לכאב באשכים ושופכה אבל יתכן שיש השפעות אחרות שגורמות להפרעה בהתרוקנותה שתן ואם זה ממצא עקבי - יש מקום לבצ עבירור מסודר ומלאא של בעיה זו כדאי לפנות למומחה עמוד שדרה ליעוץ. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

20/10/2014 | 21:53 | מאת: יגאל

יש קשר,במיוחד אם יש לחץ בגובה L4 5(בלט דיסק או פריצת דיסק),עם לחץ על הסק התקלי,אז כמו אצלי רצים לשירותים כל 5 דקות ,ו כל פעם יוצא קצת !

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה