גב דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/10/2014 | 06:50 | מאת: לין

שלום אני לפני ארבע וחצי שנים עברתי בלט דיסק l5-s1 הקרנות שרפות כאבים מאז ועד היום חיי הם גיהנום ויש לי שם חוליה גם גולשת שלא במקום שלא כאבה לי עד אותו פריצה חיי הם סיוט וסבל נפשי ופיזי הכל התחיל מטריגר שגרם לכך וזה היה ישר אחרי ניתוח הגדלת חזה שעשיתי השאלה שלי אם היום לאחר כל השנים הללו ארבע וחצי אני אקטין את החזה האם זה יכול לעזור לשפר לתרום לשנות חזרה את מצבי???? אני פגועה מאוד בכל הכיוונים ולא יכולה לסבול יותר עושה אלפי טיפולים ועדיין רותח בגב התחתון חם כואב ומקרין לשמאל האם זה יכול לעזור ההקטנה בחזרה לפחות גדול החזה אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה

אם אכן יש לך שם גלישה של חוליה (ספונדילוליסטזיס בשפה רפואית) - אני מאד מסופק אם ניתוח להקטנת השדיים ישנה את התסמינים בגב וברגליים אפילו אם העומס יופחת. אם מצבך כה קשה יתכן שמה שאת צריכה לשקול זה דוקא ניתוח לייצוב עמוד השדרה אם את רוצה את מוזמנת לתאם יעוץ מסודר בעניין במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה