מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/10/2014 | 11:36 | מאת: איריס

בשל כאבים בבית החזה עשיתי מיפוי עצמות שהממצאים שלו: קיימת קליטה מעט מוגבת ב-SCJ דו"צ, בכתף מימין, בשורשי כפות הידיים, בסאקרו-איליאק מימין, בחוליה L4 ואי סדירות בקליטה בע"ש. אין לראות קליטה פתולוגית בצלעות ובשאר השלד. סיכום: קליטה מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים או דלקתיים. אפשר בבקשה להסביר לי מה זה אומר?

אין ממש ממצא ממוקד אלא ממצאים דיפוזיים במקומות שונים בגוף - זה יכול להעיד (על פי גילך אותו איני יודע) על שינויים שחיקתיים ניוונים ו/או על סוג של דלקת פרקים הגורמת לתסמינים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה