השם של העקמת הוא Lordosis And kyphosis

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/10/2014 | 19:33 | מאת: עמיר

כנראה שיש לי את שניהם או משהו בסגנון.. זו התמונה: http://up413.siz.co.il/up1/ujjjywgenxo2.png יש משהו חריג שצריך ללכת לראות? אפשר לעבוד במתח ומקבילים חופשי? אין בעיה לפתח שרירים? ואם אתה יכול גם לענות בכלליות מה הבעיה בגב, אם יש

לצערי אין לי אפשרות לראות הקובץ במסוף ממנו אני עונה לך (חסום) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה