עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/10/2014 | 22:22 | מאת: שיר

אני בת 15 ואני סובלת מעקמת,השאלה שלי היא האם באמת אין פיתרון לעקמת? יש מחוך שהתברר שלא עוזר, ואפשר לשחות או לעשות ספורט הקשור לגב אבל הספורט מונע בעיות בעתיד ולא משפר את העקמת אז מה אפשר לעשות?

ספורט הוא בריא וחשוב אבל לא עוצר החמרת עקמת ולא מרפא עקמת קיימת עד כה יש רק שני טיפולים שהוכחו באופן מדעי שיכולים לשנותא ת המהלך הטבעי של העקמת 1. מחוך 2. במקרים בהם המחוך אינו מצליח לעצור את ההחמרה - טיפול ניתוחי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה