ניתוח סקוליוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/10/2014 | 22:04 | מאת: מישהי מודאגת

שלום דוקטור, אני בת 24, ובגיל 12 עברתי ניתוח לתיקון סקוליוזיס. לפני כחודש בערך התחילו לי כאבים בשתי הידיים- מאיזור הכתף עד לקצות האצבעות, כאבים עצביים כאלו. הכאב הוא לא תמידי, וגם לא תמיד באותו מקום- "כאב נודד" אני מקשרת את זה לניתוח, אם כי, לא יודעת בדיוק איך זה קשור. אני די מודאגת...אשמח לשמוע את חוות דעתך, אם יש בכלל קשר בין הדברים, וממה זה עוד יכול להיגרם. תודה רבה

על פניו לא סביר שיש קשר ולכן כדאי להגיע לבדיקת מומחה ואם יש צורך לבצע גם דימות של עמוד השדרה הצווארי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה